Blubito logo - white
team_blubito

КОИ СА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Клиентите ни са от най-различни бизнес сфери, фокусът ни не е само върху един бранш. Като започнем от фирми в сферата на финанси и FinTech, минем през автомобилната и инженерна индустрия, и стигнем чак до конен спорт и продажби – покриваме широк и много интересен спектър от браншове. Някои от актуалните ни клиенти са Deutsche Bahn, Deutsche Bank, Misumi Europe, Allianz и други.

КОЛКО И КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ РАБОТЯТ В БЛУБИТО

В Блубито работят повече от 120 специалисти от следните области: софтуерни инженери, QA инженери, DevOps инженери, Agile специалисти (Product Owners, Scrum Masters, Agile Coaches), маркетинг специалисти, уеб и графични дизайнери, специалисти продажби и връзки с клиенти, HR и административни дейности.

КАКВИ СПЕЦИАЛИСТИ ТЪРСИМ НАЙ-ЧЕСТО

Търсенето ни е насочено главно към немскоговорящи ИТ специалисти с различен технологичен опит. Немският език е съществен за нас при намирането на подходящи кандидати, както и мотивацията за учене и развитие.

КОИ СА ОСНОВНИТЕ ИТ НАПРАВЛЕНИЯ И ТЕХНОЛОГИИ ПРИ НАС

Нашите ИТ специалисти са разпределени в следните области: Back-end Development, Front-end Development, Mobile App Development, UI/UX Design, DevOps Engineering, QA Engineering. Основните технологии, на които разчитаме са: Java, Angular, React, Vue, PHP, iOS /Android, .NET и други.